fbpx

CE-Chaufför Värnamo

Sök lediga jobb som ce-chaufför i Värnamo

I Värnamo i Småland hittar man en blommande företagsanda som skapar många jobbmöjligheter. Här behövs det lastbilschaufförer som kan se till att varor byter plats mellan fabriker inom och utanför regionen. Ofta är det ce-chaufförer som sökes, chaufförer som kan hantera de allra tyngsta lastbilarna. Har du ett ce-körkort har du fina möjligheter att hitta din nya karriär i Värnamo genom Jobzone.

Som chaufför behöver man ha en förståelse för de varor man transporterar. En stor ansvarskänsla för transporten, punktlighet och kunskap om varorna är förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb som lastbilschaufför. En tung lastbil har mycket lastutrymme och det är en konst att kunna fylla lastbilen på ett säkert och effektivt sätt. Ibland innebär det tunga lyft så en god fysik är en bra egenskap hos en ce-chaufför.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Arbetsuppgifter för en ce-chaufför

En ce-chaufför har ett varierat arbete med många arbetsmoment förutom själva körningen. Ibland ska många trailers kopplas samman, lastas med varor och transporteras längs en rutt med många stopp. En vardag som lastbilschaufför kräver förmåga till planering och problemlösning.

Det finns gott om yrkesval för en ce-chaufför. Med ce-körkortet får man hantera alla sorters lastbilar och har stora möjligheter att påverka sin vardag. En del väljer att köra lastbil för åkeri, andra kör firmabil eller specialiserar sig på vissa transporttyper, som farligt gods.

Ett jobb som lastbilsförare i Värnamo är spännande varierande och ger möjligheter att träffa nya människor i olika miljöer. Med en anställning via Jobzone får du trygga anställningsvillkor och en marknadsmässig lön som bestäms efter genomsnittligt förtjänstläge.