fbpx

CE-Chaufför Västerås

CE-chaufförer sökes i Västerås

Har du ce-körkort och yrkesförarbevis för tung lastbil? Då har du goda chanser att få jobb som lastbilschaufför i Västerås. Här finns nämligen ett utbrett företagsliv och en aktiv industri som ger upphov till ett stort behov av ce-chaufförer.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en ce-chaufför i Västerås?

Som ce-chaufför har du befogenhet att köra både mindre lastbilar och de allra största. CE-körkortet är den högsta behörigheten inom lastbil. Det betyder att du som har ett sådant är eftertraktad eftersom du kan hantera alla typer av lastbilar.

Som lastbilschaufför i Västerås kommer du som regel att få ansvara för transportkedjan från lastningen till själva körande och lossningen av godset hos mottagaren. Det är ett stort ansvar som ställer stora krav på att du självständigt kan planera och genomföra arbetet på mestadels egen hand. Å andra sidan innebär det också att du har en stor frihet.

Du kommer vidare att fungera som en representant för företaget du arbetar för, vilket innebär att du behöver ge ett bra bemötande gentemot markpersonal vid lastning och lossning.

Chaufförsjobb i Västerås genom Jobzone

Om du söker och får ett jobb som ce-chaufför hos oss, så kommer du att arbeta på ett företag som vi har som kund. Din lön kommer från oss, och nivån på denna fastställs utifrån principen om genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Det betyder att lönen matchar vad andra chaufförer på samma företag har i lön. Om du så småningom blir anställd direkt av företaget så har du naturligtvis möjlighet att då förhandla om den kommande lönen.