fbpx

Chaufförsjobb Borås

Jobba som chaufför

Lediga jobb som chaufför i Borås

Gillar du att köra bil och att själv planera din dag? Är du serviceinriktad i mötet med kunder? I så fall är du som klippt och skuren för ett jobb som bilbud i Borås. Som paketbilschaufför i Borås är det du som ser till att paket och leveranser når kunderna i tid. Därför är det viktigt att du också är ansvarstagande och är servicemedveten.

Ofta börjar din dag med att du gör upp en körrutt baserad på de försändelser som ska levereras. Under vissa perioder på året skickas det mer paket än vanligt och därför gäller det att planera rutten så tidseffektivt som möjligt. Att köra budbil i Borås kan också vara fysiskt och vissa paket kan dessutom väga en hel del och vara ganska otympliga.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka arbetstider har en b-chaufför med jobb i Borås?

I takt med att e-handeln har ökat har också efterfrågan på chaufförer vuxit. Därför finns det goda chanser till jobb som b-chaufför både på deltid eller heltid i Borås. Men också du som har b- körkort och letar efter ett extrajobb i Borås vid sidan av studierna kan jobba som chaufför. Arbetstiderna varierar och du kan jobba som chaufför även på helger och kvällar.

Snittlönen för en budbilsförare ligger på ungefär 30 000 kronor i månaden. På Jobzone använder vi oss av en lönemodell som heter genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Då är du garanterad en marknadsmässig lön. Tycker du att det verkar intressant att jobba som chaufför i Borås? Kontakta då oss på Jobzone så hjälper vi dig!