fbpx

Chaufförsjobb Eskilstuna

Jobba som chaufför

Lediga jobb som chaufför i Eskilstuna

Är du servicemedveten och noggrann? Vill du ha ett jobb med variation, där du har goda chanser att själv påverka dina arbetstider? I så fall kan du passa att jobba som bilbud i Eskilstuna. Som b-chaufför på heltid eller deltid i Eskilstuna är din huvuduppgift att köra varor och paket mellan olika adresser. Vad som exakt ingår i dina arbetsuppgifter beror på vilket företag du kör för.

Som paketbilschaufför i Eskilstuna för exempelvis en stor budfirma ingår det i ditt jobb att också planera rutten på ett tidsmässigt klokt sätt. Arbetet kan även innefatta lite tyngre lyft och spring i trappor där det inte finns hiss. För att du ska klara av jobbet måste du därför ha god fysik.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jag ska kunna köra budbil i Eskilstuna?

För att du ska kunna verka som b-chaufför med jobb i Eskilstuna måste du först och främst inneha ett körkort för personbil. Som chaufför är din arbetsplats till stor del i bilen och ute på vägarna. Därför måste du även ha en känsla för trafiksäkerhet och inte låta dig påverkas av stress.

Det är också bra om du har lokalkännedom eftersom det då blir enklare för dig att planera din körrutt. Men att hitta och känna till var det är enkelriktat är också något som du kan lära dig över tid. Innehar du b-körkort och vill ha ett extrajobb i Eskilstuna med variation? Eller vill du hellre arbeta heltid? Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig till ditt nästa jobb som chaufför i Eskilstuna.