fbpx

Chaufförsjobb Halmstad

Arbeta i ständig rörelse

Sök jobb som chaufför i Halmstad!

Med ett b-körkort har man möjligheten att söka ett jobb som chaufför i Halmstad. En chaufför har till uppgift att köra varor som till exempel paket från en punkt till en annan. Arbetet är varierat och passar den som är serviceinriktad och tycker om att planera sin egen arbetsdag. Det är också viktigt att man har en god fysik. I en del jobb som b-chaufför ingår det även att flytta varor som kan vara tunga. Det gäller inte minst om man är paketbilschaufför.

Tycker du att jobbet verkar intressant och att profilen passar in på dig? Ta då hjälp av oss på Jobzone för att hitta lediga jobb som chaufför i Halmstad.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en b-chaufför?

En b-chaufför kör varor med personbil eller lätt lastbil som får framföras med b-körkort. Ofta handlar det om att vara den sista länken i en distributionskedja. Det kan vara paketutlämning genom post eller paketutlämning till kunden från någon av de stora budfirmorna. B-chauffören har det viktiga och varierande uppdraget att planera rutten för sin budbil i Halmstad med omnejd men också att ta hand om den last som ska levereras.

Söker man något annat arbete än heltid brukar just jobben som b-chaufför kunna fungera. I många fall behövs någon med b-körkort som kan köra bilbud som extrajobb. Det kan handla om att vara b-chaufför på deltid, till exempel på helger. Oavsett hur man jobbar är man garanterad en marknadsmässig lön enligt genomsnittligt förtjänstläge, och alla tjänster börjar genom oss på Jobzone. Tryggt och säkert!