fbpx

Chaufförsjobb Helsingborg

Jobba som chaufför

Omväxlande jobb som chaufför i Helsingborg

Att arbeta som b-chaufför är ett omväxlande och roligt jobb som utförs i högt tempo. Du behöver vara serviceinriktad och noggrann för att trivas. Som b-chaufför i Helsingborg kan du köra till exempel budbil, eller vara paketbilschaufför. Som bilbud får du möjlighet att se stadens alla delar, vilket kan vara spännande. Ingen dag är den andra lik, när hela Helsingborg är din arbetsplats.

För att arbeta som b-chaufför behöver du ha en b-körkort för manuell växellåda och en serviceinriktad attityd. Eftersom arbetet är aktivt är det bra om du är van vid lättare fysiskt arbete. Du kan till exempel behöva gå i trappor och snabbt kunna ta dig in och ut ur bilen. Du kommer att vara knutpunkten mellan lager och mottagare, så det är viktigt att du är serviceinriktad och bemöter alla kunder på ett trevligt sätt.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

B-chaufförer är glädjespridare

Som b-chaufför i Helsingborg har du möjlighet att arbeta heltid om du vill. Men du kan även arbeta på deltid som b-chaufför. Vissa chaufförer kör endast på natten, eller bara kvällstid, vilket ger dig stora möjligheter att kombinera arbetet med studier. Att köra budbil i Helsingborg kan vara ett lagom extrajobb för dig med b-körkort som vill dryga ut studiemedlet lite.

Som b-chaufför kan din last bestå av både viktiga och efterlängtade paket, så det är inte ovanligt att mötas av leende och förväntansfulla mottagare. Att leverera gods och paket är ett härligt sätt att glädja andra människor. Håll utkik efter lediga jobb för b-chaufförer i Helsingborg, om du är sugen på ett omväxlande och roligt arbete.