fbpx

Lediga jobb som chaufför i Jönköping!

Arbeta i ständig rörelse

Tycker du att det är roligt att använda bilen i jobbet? Har du ett driv att planera ditt eget arbete, ta ansvar och vara serviceinriktad i mötet med kunder? Då kan ett jobb som b-chaufför i Jönköping vara något för dig. Låt oss på Jobzone hjälpa dig!

Jönköping är en aktiv stad i Mellansverige med ett stort behov av kompetenta b-chaufförer. Att vara till exempel paketbilschaufför eller köra budbil är ett varierat yrke med stora möjligheter att påverka sin egen vardag. Som bilbud är den ena dagen inte den andra lik, och just det är spänningen i yrket – omväxlingen och det egna ansvaret.

Extrajobb eller heltid

Som b-chaufför finns det gott om tjänster på heltid för dig som söker det. Har du b-körkort och istället behöver ett extrajobb på deltid brukar även den möjligheten stå öppen för dig som b-chaufför. Du behöver ett b-körkort för att söka tjänsten, och du behöver god fysik för att kunna lyfta varor in i och ut ur fordonet. I övrigt kan vem som helst söka jobbet även om man såklart har en fördel om man har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Genom att söka ditt arbete via oss på Jobzone får du en bra chans att hitta något som passar dig och samtidigt får du testa på den nya tjänsten med tryggheten av att först vara anställd av Jobzone och senare bli anställd av företaget direkt. Du får en marknadsanpassad lön som baseras direkt på den arbetsuppgift du utför enligt genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att lönen varierar beroende på vilken kund du arbetar för.