fbpx

Chaufförsjobb Linköping

Arbeta i ständig rörelse

Hitta ett jobb som chaufför i Linköping

Har du körkort med behörighet B, tycker om att använda bil i vardagen och är serviceinriktad ska du titta på lediga jobb som b-chaufför i Linköping. Genom en anställning hos oss på Jobzone får du en trygg och säker start på din nya karriär.

Som b-chaufför får du ett varierat jobb med många möjligheter att utvecklas inom yrket. Att vara chaufför innebär inte bara att köra bil utan även att planera sin körning och sina rutter för att göra arbetet effektivt. En bra chaufför med bra planering och ett trevligt, professionellt bemötande gentemot kunder är en viktig medarbetare i många verksamheter.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Arbetstider och lön för en b-chaufför i Linköping

Som b-chaufför, till exempel paketbilschaufför eller chaufför av budbil i Linköping, hittar du ofta möjligheter att arbeta deltid. Perfekt för dig som har b-körkort och vill ha ett extrajobb för att dryga ut kassan. Du kan såklart även hitta tjänster som b-chaufför på heltid om det passar dig och din livssituation bättre.

Det som krävs för att söka lediga tjänster som bilbud är själva körkortet och ett driv att ta eget ansvar i din yrkesroll. I många uppdrag lastar man på och av varor, till exempel paket. Därför är det en stor fördel om du är i god fysisk form.

Tar du en tjänst som b-chaufför i Linköping blir du garanterad marknadsmässig lön som sätts efter genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att lönen beror på just vilken arbetsuppgift du utför och kan därför variera en del mellan olika uppdrag.