fbpx

Chaufförsjobb i Norrköping för dig med b-körkort

Arbeta i ständig rörelse

Tycker du att det låter intressant att jobba som paketbilschaufför i Norrköping? Att få sköta dig själv som bilbud och att leverera rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid?

Det är ett fritt jobb på så sätt att du arbetar under eget ansvar den största delen av tiden.

Vad är ett b-chaufförsjobb?

En b-chaufför är helt enkelt någon som har b-körkort och som kör bil eller skåpbil i jobbet. Som budbilschaufför med b-körkort får du hämta upp paket på en terminal eller hos något företag i Norrköping och leverera det till slutkunden. Naturligtvis kör du inte ut ett paket i taget. Det vill till en viss logistik för att det ska bli effektivt och för att inte bilar ska gå tomma i onödan.

När du jobbar som b-chaufför i Norrköping är det du och din budbil som ser till att e-handeln i slutänden fungerar väl. Det är du som är den sista och avgörande länken i kedjan mellan leverantör och mottagare. Du behöver därför ha stort ansvarstänkande och vara noggrann i ditt arbete. Du bör också vara serviceminded och ha lätt för att hantera människor även när det är stressigt.

Lediga jobb som b-chaufför i Norrköping

Vi har lediga jobb i Norrköping som chaufför på deltid, kanske som ett extrajobb för dig som har b-körkort, men även på heltid. Som bemanningspersonal kommer du att vara anställd av oss på Jobzone men i praktiken kommer det företag som anlitat oss för bemanningen att fungera som din arbetsgivare.