fbpx

Chaufförsjobb Norrköping

Arbeta i ständig rörelse

Sök chaufförsjobb i Norrköping för dig med b-körkort

Tycker du att det låter intressant att jobba som paketbilschaufför i Norrköping? Att få sköta dig själv som bilbud och att leverera rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid?

Det är ett fritt jobb på så sätt att du arbetar under eget ansvar den största delen av tiden.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad är ett b-chaufförsjobb?

En b-chaufför är helt enkelt någon som har b-körkort och som kör bil eller skåpbil i jobbet. Som budbilschaufför med b-körkort får du hämta upp paket på en terminal eller hos något företag i Norrköping och leverera det till slutkunden. Naturligtvis kör du inte ut ett paket i taget. Det vill till en viss logistik för att det ska bli effektivt och för att inte bilar ska gå tomma i onödan.

När du jobbar som b-chaufför i Norrköping är det du och din budbil som ser till att e-handeln i slutänden fungerar väl. Det är du som är den sista och avgörande länken i kedjan mellan leverantör och mottagare. Du behöver därför ha stort ansvarstänkande och vara noggrann i ditt arbete. Du bör också vara serviceminded och ha lätt för att hantera människor även när det är stressigt.

Lediga jobb som b-chaufför i Norrköping

Vi har lediga jobb i Norrköping som chaufför på deltid, kanske som ett extrajobb för dig som har b-körkort, men även på heltid. Som bemanningspersonal kommer du att vara anställd av oss på Jobzone men i praktiken kommer det företag som anlitat oss för bemanningen att fungera som din arbetsgivare.