fbpx

Chaufförsjobb Örebro

Jobba som chaufför

Lediga chaufförsjobb i Örebro

Om du letar efter lediga chaufförsjobb i Örebro ska du se hit! Har du ett vanligt b-körkort så kan du arbeta som b-chaufför. Du kan arbeta som paketbilschaufför eller bilbud och ha hela Örebro som din arbetsplats. Om du tycker om att arbeta i högt tempo och trivs när ingen dag är den andra lik kan ett b-chaufförsjobb i Örebro vara perfekt för dig.

När du kör budbil eller paketbil i Örebro levererar du varor, paket och gods till både privatpersoner och företag. Du kommer att träffa många kunder varje dag, så det är bra om du tycker om att vara social och alltid har ett leende nära till hands. Stundtals behöver leveranserna ske i högt tempo, utan att kvaliteten sjunker. Förmågan att hålla huvudet kallt och tänka klart även under press är alltså bra att ha.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att bli chaufför?

För att arbeta som b-chaufför behöver du givetvis ha ett b-körkort och det är bra om du har vana av att köra bil med en manuell växellåda. Lite lokalkännedom om Örebro skadar inte heller, men det är inget krav. Eftersom det ibland förekommer lyft i arbetet är det bra om du är i god fysisk form. Du kan även behöva springa i trappor hos vissa kunder.

B-chaufförer behövs både på heltid och deltid. Ett chaufförsjobb passar även bra som extrajobb, eftersom det är lätt att kombinera det med studier eller att annat jobb. Om du tror att b-chaufför skulle passa dig är du välkommen att skicka in din ansökan eller klicka vidare för att se lediga jobb som chaufför i Örebro.