fbpx

Chaufförsjobb Trollhättan

Jobba som chaufför

Lediga jobb för chaufför i Trollhättan

Har du b-körkort och letar efter ett extrajobb i Trollhättan? Eller vill du hellre ha en mer stadig inkomst och jobba heltid? Det finns lediga jobb som b-chaufför både på deltid och heltid i Trollhättan. Att jobba som chaufför är varierande men du måste tycka om att arbeta självständigt då det ofta är du själv som planerar dagen och körrutten.

Som bilbud i Trollhättan jobbar du med att hämta upp och leverera paket och varor mellan företag och kund. På sätt och vis är du också företagets ansikte utåt och du måste därför vara serviceinriktad och noggrann. När du jobbar för Jobzone är du alltid garanterad en marknadsmässig lön enligt GFL. Detta oavsett om du jobbar heltid, deltid eller enstaka timmar.
Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig till ett tryggt jobb som chaufför!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att bli paketbilschaufför i Trollhättan?

För att du ska kunna arbeta som b-chaufför med jobb i Trollhättan måste du ha körvana och såklart inneha ett körkort för personbil. Eftersom du som chaufför vistas mycket ute på vägarna måste du även ha ett säkerhetstänk och inte låta dig påverkas av stress. Du måste dessutom vara bra på att planera och vara ansvarstagande. Det är även en stor fördel om du hittar bra i Trollhättan.

Att köra budbil i Trollhättan kan vara fysiskt då det förekommer en hel del lyft, och vissa paket kan vara tunga. En del äldre fastigheter saknar dessutom hiss och då måste du klara att gå i trappor. Därför är det bra om du också har god fysik.