fbpx

Chaufförsjobb Värnamo

Jobba som chaufför

Lediga jobb som chaufför i Värnamo

Är du student med b-körkort och vill ha ett extrajobb i Värnamo? Som chaufför eller bilbud i Värnamo kör du paket och leveranser mellan olika adresser. Du kan även jobba som b-chaufför på heltid i Värnamo. Din arbetsplats kan vara både en personbil, skåpbil eller lätt lastbil. Jobbet kan vara stressigt då många leveranser måste utföras med kort varsel. Därför behöver du vara stresstålig men också ha god körvana.

Som b-chaufför med jobb i Värnamo kan dina kunder exempelvis vara byggnadsfirmor, godstransportföretag och matbutiker. Förutom att du hämtar och levererar paket och varor ingår det i ditt jobb som paketbilschaufför i Värnamo att hantera fraktsedlar och annan dokumentation. Därför måste du ha ett bra ordningssinne och vara bra på att planera.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka arbetstider har man då man kör budbil i Värnamo?

Vilka arbetstider du har som chaufför kan variera och beror på vilket företag du arbetar för. På vissa företag förekommer det också arbete på helger och kvällar. Det gör att efterfrågan på duktiga och pålitliga chaufförer är stor. Du kan jobba som b-chaufför på deltid i Värnamo men också på heltid. Det finns också jobb för dig som bara vill jobba ibland och kombinera jobbet med exempelvis studier.

Arbetet som chaufför är alltid varierande men hur mycket du tjänar beror på vilket företag du arbetar hos. Detta då vi på Jobzone använder av en lönemodell som heter genomsnittligt förtjänstläge. Den garanterar dig en marknadsmässig lön liknande övriga chaufförers löner på det företag där du är placerad. Tycker du det låter intressant att jobba som chaufför? Låt oss på Jobzone hjälpa dig!