fbpx

Chaufförsjobb Västerås

Jobba som chaufför

Omväxlande chaufförsjobb i Västerås

Du som har b-körkort kan få ett roligt extrajobb i Västerås. Som paketbilschaufför har du hela Västerås som din arbetsplats och ingen dag är den andra lik. Ett omväxlande yrke, oavsett om du vill vara b-chaufför på heltid eller deltid. Det finns även b-chaufförer som arbetar natt och på helgerna, vilket gör att jobbet som b-chaufför går att kombinera med till exempel studier. Ett bra sätt att dryga ut studiemedlet och slippa äta nudlar alltid.

Som b-chaufför kan du till exempel köra budbil. Ett bilbud i Västerås arbetar med att leverera varor och paket till både privatpersoner och företag. Det är därför viktigt att du har känsla för service och kan möta varje kund med ett leende. Stundtals kan tempot vara högt, så du behöver också vara stresstålig och inte låta kvaliteten på ditt arbete gå ner när tempot går upp.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att få ett jobb som b-chaufför?

För att få ett jobb som b-chaufför i Västerås måste du givetvis ha körkort och vara över 18 år gammal. Du behöver även kunna svenska och ha erfarenhet av att köra bil med manuell växellåda. För att trivas i rollen som bilbud behöver du vara självgående och ha ett visst mått av organisationssinne.

I arbetet ingår även att lasta bilen och bära paket, så det är en fördel att vara i god fysisk form. Du kan även behöva gå i trappor och hoppa in och ut ur bilen många gånger om dagen. Klicka vidare för att hitta lediga jobb för chaufförer i Västerås.