fbpx

CNC-Operatör Eskilstuna

Vill du jobba som CNC-operatör i Eskilstuna?

Drömmer du om ett jobb inom verkstadsproduktion i Eskilstuna? Har du studerat på gymnasiets industritekniska program, eller har du gått en liknande utbildning på komvux? I så fall kan du söka jobb som CNC-operatör. Då kommer du arbeta med att programmera maskiner för att säkra produktionsflödet i tillverkningsprocessen.

På vissa arbetsplatser kan det också vara ditt ansvar att serva maskinerna och se till att de alltid fungerar som de ska. Det är bra om du tycker om att ta ansvar och kan arbeta självständigt men också i team. Tycker du att det verkar spännande att arbeta som CNC-operatör har Jobzone lediga jobb i Eskilstuna.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad har en CNC-operatör i lön i Eskilstuna?

Ett jobb inom drift och underhåll i Eskilstuna som CNC-operatör innebär ett stort ansvar. Därför har du också goda chanser att jobba upp en bra lön. Men hur mycket du tjänar beror också på vilket företag du arbetar på. De CNC-operatörer som arbetar för oss på Jobzone får betalt enligt gällande GFL.

Det är en lönemodell som är framtagen av LO-förbunden och Kompetensföretagen. Man beräknar då lönen efter vad andra med liknande arbetsuppgifter på det specifika företaget har i lön och tar fram ett snittvärde.