fbpx

CNC-Operatör Halmstad

Vill du jobba som CNC-operatör i Halmstad?

Gillar du datorer och programmering, samtidigt som du vill jobba med verkstadsproduktion? Då är ett jobb som CNC-operatör i Halmstad något för dig. Om du har gått en industriteknisk utbildning på gymnasie- eller vuxennivå så har du säkert fått åtminstone grundläggande kunskaper om vad en CNC-operatör gör. Kanske har du till och med redan erfarenhet av att jobba som CNC-operatör, vilket i så fall är meriterande.

Som CNC-operatör i Halmstad kommer du att jobba med drift och underhåll av en CNC-maskin, alltså en datorstyrd maskin som används för till exempel svetsning, svarvning eller fräsning. Du kommer att läsa ritningar och programmera CNC-maskinen efter dessa. Vilken typ av material det handlar om kan variera, men oftast handlar det om bearbetning av metall. Ibland kan du också behöva utföra manuell efterbearbetning, till exempel gradning.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Lönenivå för en CNC-operatör i Halmstad

En genomsnittlig lön för en CNC-operatör ligger på strax under 30 000 kr. För de tjänster som vi annonserar ut gäller att du blir anställd av oss på Jobzone men kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Halmstad som behöver en CNC-operatör. Din lön sätts då utifrån ett medelvärde av vad andra verkstadstekniker och CNC-operatörer på företaget har. Din utbildning, ålder och erfarenhet påverkar förstås också.