fbpx

CNC-Operatör Helsingborg

Jobba som CNC-operatör i Helsingborg

Jobb inom verkstadsproduktion är mer automatiserade och datorstyrda nuförtiden än vad de var förr. Särskilt vanligt är det att man använder så kallade CNC-maskiner, som finns i olika varianter för fräsning, svarvning, svetsning eller annan bearbetning. Ritningar på det som ska tillverkas tas då fram i CAD-program och sedan för en CNC-operatör över dessa ritningar till maskinen.

Om du har lämplig bakgrund, såsom en gymnasieutbildning inom industriteknik eller motsvarande, så kan du ha goda chanser att få ett jobb som CNC-operatör i Helsingborg genom oss på Jobzone. Du anställs då av oss och placeras hos en av våra kunder inom verkstadsproduktion. I ditt jobb får du då, efter introduktion och nödvändig utbildning, sköta drift och underhåll för en eller flera CNC-maskiner.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Personliga egenskaper och lön för en CNC-operatör i Helsingborg

Noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt är viktiga egenskaper för dig som vill jobba som CNC-operatör i Helsingborg. Du behöver också behärska mätteknik och ritningsläsning. Det är vidare meriterande om du har utbildning eller erfarenhet som CNC-operatör.

Din lön kommer att bestämmas utifrån vad andra som arbetar med liknande uppgifter på företaget där du hamnar har. Om du är duktig och visar framåtanda så kan det dessutom finnas goda chanser till en fortsatt anställning i företaget.