fbpx

CNC-Operatör Falkenberg

Jobba som CNC-operatör i Falkenberg

Skulle du vilja ha ett jobb inom verkstadsproduktion i Falkenberg? Idag sker den mesta tillverkningen inom industrin med hjälp av datorer, och både svarvar, borrar och fräsar är datorstyrda. Som CNC-operatör ansvarar du för att maskinerna är rätt programmerade så att kvalitet och produktionsmål uppnås.

För att undvika stopp i produktionen på grund av maskiner som går sönder måste dessa regelbundet servas och underhållas. Som CNC-operatör är det ofta du som ansvarar för att detta blir gjort. Det innebär att du har en hel del ansvar, vilket också påverkar din lön positivt. Men hur mycket en CNC- operatör har i lön i Falkenberg varierar mellan olika företag.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för ett jobb inom drift och underhåll i Falkenberg?

Som CNC-operatör måste du kunna ta ansvar och kunna arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom du ansvarar för hela produktionen från början till slut är det viktigt att du är bra på att analysera och se helheten. Många CNC-operatörer har fått sin grundutbildning från industritekniska programmet på gymnasiet eller komvux.

På vissa företag är produktionen mer komplicerad, och man kan då även behöva en påbyggnadsutbildning från yrkeshögskolan. Men den brukar ofta arbetsgivaren betala. Vill du arbeta som CNC-operatör finns det lediga jobb i Falkenberg. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.