fbpx

CNC-Operatör Jönköping

Sök ett jobb som CNC-operatör i Jönköping

Är du nyfiken på ett omväxlande jobb inom drift och underhåll i Jönköping? Då kan CNC-operatör vara jobbet för dig! Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin som tillverkar små detaljer. Detaljerna används sedan i jobb inom verkstadsproduktion, så det är viktigt att det blir rätt. Felmarginalen kan röra sig om en hundradels millimeter.

Om du är intresserad av teknik och har ett öga för detaljer kan ett jobb som CNC-operatör i Jönköping passa dig som handen i handsken. Du kommer att arbeta med en eller flera olika maskiner, så arbetet är omväxlande och utmanande.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att arbeta som CNC-operatör?

För att jobba som CNC-operatör krävs det att du är noggrann, omsorgsfull och samarbetsvillig. Du kan arbeta självständigt och i team. Vissa CNC-operatörer har en bakgrund inom industritillverkning eller produktion, medan andra är utbildade inom programmering. Alla CNC-operatörer har inte en utbildning eller någon erfarenhet. Om du är positiv och villig att lära kan du få all erfarenhet du behöver direkt på jobbet.

Vad CNC-operatörer får i lön i Jönköping varierar beroende på arbetsuppgifter och arbetsplats. Jobzone baserar lönerna på GFL, det vill säga genomsnittligt förtjänstläge. Lönen kan med andra ord skilja sig åt mellan olika arbetsgivare. Se flera annonser för CNC-operatörer på Jobzones webbplats.