fbpx

CNC-Operatör Linköping

Arbeta som cnc-operatör i Linköping

Är du intresserad av teknik och har ett öga för detaljer? Då kan ett jobb som CNC-operatör i Linköping vara något för dig! Som CNC-operatör ansvarar du för datorstyrda maskiner som tillverkar små detaljer och delar inom verkstadsproduktion. Om du är intresserad av att arbeta med maskiner och datorer i en verkstadsmiljö ska du söka ett jobb som CNC-operatör redan idag!

Som CNC-operatör i Linköping kan du jobba med drift och underhåll, programmering och mycket annat. Efterfrågan är stor och möjligheterna många. Att jobba som CNC-operatör är omväxlande och utmanande eftersom du kan vara ansvarig för en eller flera maskiner.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba som CNC-operatör?

Om du har gått ett gymnasieprogram med teknisk inriktning eller till exempel Industritekniska programmet är det en god grund. Du kan även ha en bakgrund inom svets, svarvning eller programmering. Vissa CNC-operatörer behöver ingen särskild utbildning eller erfarenhet, utan lärs upp på arbetsplatsen. Huvudsaken är att du är villig att lära och är noggrann.

Om du är självgående men villig att lyssna på andra och samarbeta är det en mycket bra förutsättning för att arbeta som CNC-operatör. En CNC-operatörs lön i Linköping kan variera beroende på arbetsplats, arbetsuppgifter och erfarenheter.