fbpx

CNC-Operatör Norrköping

Cnc-operatör med öga för detaljer sökes i Norrköping

Som CNC-operatör i Norrköping ansvarar du för att en datorstyrd maskin fungerar som den ska. Du kan till exempel arbeta inom drift och underhåll eller verkstadsproduktion. CNC står för Computer Numerical Control, vilket i sin tur innebär att en datorstyrd maskin används till att exempelvis svarva, svetsa eller fräsa. Att jobba som CNC-operatör i Norrköping kan innebära att du ansvarar för maskinerna, eller endast programmeringen bakom.

Maskinerna en CNC-operatör ansvarar för tillverkar metalldetaljer. Detaljerna och delarna används inom verkstadsproduktion. Det är därför mycket viktigt att alla uträkningar och inställningar stämmer, eftersom felmarginalen kan vara en hundradels millimeter. Ett öga för detaljer och förmågan att vara noggrann och ordningsam är ett plus.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Ett omväxlande yrke

CNC-operatör kan vara ett omväxlande jobb, där du ansvarar för en eller flera maskiner. På vissa arbetsplatser är det CNC-operatören som lägger in plåtar i maskinen och kör den men inte har något ansvar för programmeringen. På andra arbetsplatser kan en CNC-operatör ansvara för både produktion och programmering.

En CNC-operatörs lön i Norrköping kan variera beroende på arbetsuppgifter, utbildning och arbetsplats. Lönen baseras på genomsnittligt förtjänstläge. Är du sugen på ett spännande jobb inom verkstadsproduktion? Ansök om ett jobb som CNC-operatör i Norrköping redan idag.