fbpx

CNC-Operatör Örebro

Jobba som CNC-operatör i Örebro

Skulle du kunna tänka dig ett jobb inom drift och underhåll i Örebro? Är du noggrann och tycker om att ta ansvar? I så fall kan ett jobb som CNC-operatör vara perfekt för dig. Som CNC-operatör är din huvuduppgift att kvalitetssäkra produktionsflödet. Du ansvarar helt enkelt för att maskinerna programmeras rätt så att både flöde och kvalitet säkerställs.

Exakt vad som ingår i arbetsuppgifterna kan variera mellan olika företag. Likaså hur arbetet organiseras och läggs upp. Ibland är du en del i ett team, medan du på andra företag arbetar självständigt och ansvarar för en viss maskin. Vill du arbeta som CNC-operatör finns det lediga jobb i Örebro. Välkommen att kontakta oss på Jobzone!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en CNC-operatör i lön i Örebro?

Den genomsnittliga lönen för en CNC-operatör med jobb inom verkstadsproduktion i Örebro ligger på ungefär 30 000 kronor i månaden. Som CNC-operatör hos oss på Jobzone beräknas din lön enligt gällande GFL. Det betyder att din lön bestäms efter hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter tjänar på företaget där du är placerad.

För att du ska kunna jobba som CNC-operatör ska du helst ha gått gymnasiets industritekniska program eller motsvarande utbildning på komvux. Ibland kan du också behöva komplettera med olika certifikat.