fbpx

CNC-Operatör Trollhättan

Jobba som CNC-operatör i Trollhättan

Ett jobb inom drift och underhåll i Trollhättan som CNC-operatör är både roligt och varierande. Som CNC-operatör ansvarar du för hela tillverkningsprocessen genom att kvalitetssäkra och upprätthålla produktionsflödet. Det är också du som planerar produktionen så att ordrarna blir klara i tid. Många gånger ingår det även i dina sysslor att se till att alla maskiner underhålls regelbundet.

För att du ska kunna jobba som CNC-operatör är det bra om du har gått gymnasiets industritekniska program. Komvux och yrkeshögskolan har också bra utbildningar som ger bra baskunskaper. Har du det som krävs och är intresserad av ett jobb inom verkstadsproduktion i Trollhättan är du välkommen att kontakta oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en CNC-operatör i lön i Trollhättan?

När du får jobb av oss på Jobzone som CNC-operatör i Trollhättan blir du sedan placerad hos någon av våra kunder. Hur mycket du får i lön beror på vilket företag du arbetar hos och hur mycket dina kollegor har i lön. Detta eftersom lönen beräknas enligt genomsnittligt förtjänstläge, GFL.

Tittar man på lönestatistik har en nyexaminerad CNC-operatör en månadslön på ungefär 25 000 kronor, medan snittlönen för någon med mer erfarenhet ligger på strax över 31 000 kronor i månaden.