fbpx

CNC-Operatör Värnamo

Tips för dig som vill jobba som CNC-operatör i Värnamo

Vill du ha ett jobb inom drift och underhåll i Värnamo? Som CNC-operatör programmerar du maskiner utifrån särskilda ritningar och styr på så vis produktionen. En CNC-operatör måste veta vad som påverkar maskinen för att kunna göra rätt inställningar och säkerställa kvaliteten på det som tillverkas.

För att du ska kunna bli aktuell för ett jobb inom verkstadsproduktion i Värnamo måste du ha gått industritekniska programmet på gymnasiet eller motsvarande utbildning på komvux. Har du även gått någon av de påbyggnadsutbildningar som yrkeshögskolan erbjuder blir du ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en CNC-operatör i lön i Värnamo

En nyexaminerad CNC-operatör i Värnamo har en ungefärlig ingångslön på 25 000 kronor. Men blir du anställd av oss på Jobzone beräknas din lön efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Beloppet påverkas då av hur mycket andra CNC-operatörer har i lön på det företag där du arbetar.

När du söker och får ett jobb via Jobzone blir du också anställd av oss, men du placeras hos den kund som tjänsten gällde. Då har du också goda chanser att så småningom gå vidare och bli anställd direkt hos kunden. Välkommen att kontakta Jobzone så hjälper vi dig till nästa jobb!