fbpx

CNC-Operatör Västerås

Lediga jobb som CNC-operatör i Västerås

Om du är intresserad av att jobba inom verkstadsproduktion i Västerås så känner du säkert till att mycket tillverkande verkstadsarbete idag sker med hjälp av CNC-maskiner som sköts av CNC-operatörer. Om du vill jobba som sån CNC-operatör i Västerås så och har rätt utbildning (inom industriteknik och helst specifikt för CNC-maskiner) så kan du hitta lediga jobb som CNC-operatör i Västerås genom oss.

I ett jobb som CNC-operatör blir dina arbetsuppgifter att översätta ritningar som tagits fram med hjälp av dator, till instruktioner som CNC-maskinen ska arbeta efter. Det blir alltså ditt jobb att sköta drift och underhåll av en CNC-maskin, eller kanske flera. Produktionen i CNC-maskinerna görs ofta med väldigt snäva toleranser – oavsett om det handlar om fräsning, svetsning, svarvning eller annan bearbetning. Noggrannhet måste alltså ligga för dig, liksom ett visst kunnande inom datorer och programmering.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär en bemanningsanställning som CNC-operatör i Västerås?

Vi på Jobzone förser verkstadsindustrin i Västerås med CNC-operatörer som de hyr in när de har behov. Du blir alltså anställd av oss men kommer fysiskt att placeras på ett företag som vi har som kund. Din lön kommer att sättas utifrån principen om genomsnittligt förtjänstläge, baserat på vilken nivå dina arbetskamrater på företaget ligger på.