fbpx

Jobb Dagab

Jobb på Dagab – en fot in i livsmedelsbranschen

Dagab är den perfekta arbetsplatsen att börja på för dig som vill ha in en fot på arbetsmarknaden, eller för dig som har en annan sysselsättning på deltid men som vill ha ett extrajobb. På Dagab finns nämligen goda möjligheter till detta – det kan till exempel vara helgjobb, kvällsjobb eller nattjobb. Det ger en trygg extra peng vid sidan om studielån eller annan inkomst.

Vad är då Dagab? Jo, Dagab är Axfoodkoncernens lager- och logistikcenter som finns på fem platser i landet: Sätra, Årsta, Jordbro, Västra Frölunda och Göteborg. Här hanteras och distribueras de livsmedel och andra dagligvaror som säljs på Hemköp, Willys och via Mathem. Leveranser sker till över 7000 livsmedelsbutiker och slutkunder över hela landet.

Livsmedel kan som bekant vara känsliga och en del har väldigt kort hållbarhet, så det är extremt viktigt att arbetet är välorganiserat och effektivt. På Dagabs olika anläggningar finns det folk som arbetar nästan hela tiden, dygnet runt, för att säkerställa att alla leveranser sker enligt order, på bästa sätt och med högsta kvalitet.

 

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad du kan förvänta dig som extrajobbare på Dagab

De arbetsuppgifter som du kan förvänta dig som extrajobbare på Dagab är att plocka ihop kassar med varor till kunder som lagt beställning online. Dessutom kommer du att få hantera mindre och större beställningar till olika butiker genom att packa varor till dessa. Detta innebär att det är du (och dina kolleger) som ytterst ansvarar för att det blir rätt och riktigt och för den upplevelse som kunden får. Det kan alltså vara du som avgör om kunden fortsätter sitt abonnemang på Mathem.se.

Naturligtvis har du de mer erfarna kollegorna till hjälp, för upplärning och kontinuerligt stöd. Du kommer också att få en ordentlig arbetsplatsintroduktion och genomgång av de säkerhetsregler som gäller. Det är viktigt för en trygg och säker arbetsplats.

En kugge i ett stort maskineri

Dagab är förresten känt för att ha bra personalpolitik. Alla arbetar tillsammans mot samma mål och alla har sin egen viktiga plats i det stora maskineri som ser till att målen nås. När du jobbar på Dagab så har du roligt tillsammans med dina arbetskamrater, oavsett kön, ålder eller nationalitet.

För att passa för ett extrajobb på Dagab så behöver du vara beredd på ett högt arbetstempo, och vara disciplinerad nog att kunna ta ansvar för dig själv och det du förväntas göra. Även om arbetet till stora delar sker inom arbetslag så kommer du nämligen att ha dina egna arbetsuppgifter som du och ingen annan har ansvar för.

Dessutom så behöver du ha relativt god fysik. Av naturliga skäl innehåller arbetet en hel del lyft. Räkna också med mycket stående och gående och inte många möjligheter att sitta ned och arbeta.

Ansök idag

Om du tycker att det låter som att det skulle passa dig att jobba på Dagab så är är du välkommen att ansöka. Om du trivs med jobbet så har du stora möjligheter att avancera i branschen. Livsmedel kommer alltid att behövas, oavsett på vilket sätt det säljs.