fbpx

Jobb DHL

Budbil med internationell glans

Jobba som budbil hos DHL

DHL:s gula bilar med den röda loggan är lätta att känna igen. Och de dyker inte bara upp här i Sverige utan i mer än 220 länder och territorier, där de levererar över 18 miljoner paket varje år. Det är sannerligen imponerande. Bara tanken på den enorma logistikapparat som måste finnas bakom svindlar. Man förstår att det krävs en enormt god struktur och drivna medarbetare som gör sitt bästa dagligen.

Vill du bli en del av detta? Är du intresserad av lediga jobb hos DHL? Genom oss har du chansen att komma in med en fot på företaget och jobba extra. Du kan till exempel jobba deltid, kanske med ett kvällsjobb, samtidigt som du har en annan syssla. Om du är student kan detta vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar, vid sidan om studiemedlen. Men även andra är förstås välkomna.

Hos DHL värdesätts medarbetarna som deras mest värdefulla resurs. Alla som arbetar här är praktiskt lagda och gillar att ta tag i utmaningar. Alla behandlas med respekt, och genom att låta de anställda få förutsättningar att göra ett bra arbete så skapas resultat.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Chaufför hos DHL

Det finns väldigt många olika funktioner och typer av tjänster hos DHL. Om du ska jobba extra så handlar det främst om att köra budbil eller att fungera som skåpbilschaufför eller lastbilschaufför. Behovet av chaufförer ökar ständigt, i takt med att vi handlar allt mer varor på webben.

Arbetet innebär att lämna och hämta paket inom ett område som du får tilldelat dig. Du kommer också att hantera den dokumentation som medföljer paketen. Vilken typ av chaufförsjobb som kan komma ifråga för dig beror förstås på vilken typ av körkort du har.

För att arbeta som chaufför hos DHL behöver du vara serviceorienterad och kunna möta kunderna med ett leende på läpparna. Arbetet innebär också en hel del fysiskt arbete med att sortera paket, samt att packa och lossa dem. Du behöver därför ha bra fysik.

Andra jobb hos DHL

Förutom behovet av chaufförer så finns det ett stort behov av medarbetare inom paketsortering hos DHL. Även här kan det finnas möjlighet att arbeta deltid, ofta med arbetstider som ligger utanför ordinarie “kontorstider”.

Om du trivs med företaget och de är nöjda med dig, så finns det goda möjligheter till fortsatt anställning hos DHL. Även utlandstjänster kan komma i fråga.

Företaget har sina egna utbildningsprogram, bland annat:

Praktisk utbildning inom de olika avdelningarna.
“Certified” – ett internationellt initiativ som syftar till att utveckla medarbetarnas sätt att ge högsta service och kvalitet.
Chefsutbildningar.
My Talent World – för kompetensutveckling och utbildning.

Jobb som kan komma ifråga för dig i framtiden är till exempel inom kundtjänst, administration, skadereglerare, speditör, finans, HR, systemspecialist eller medarbetare inom e-handel. Listan kan göras mycket längre. Här finns alltid ett stort behov av kunniga och engagerade anställda för att företaget ska behålla sin plats bland de som är världsledande inom frakt. Utmaningarna är stora i en föränderlig värld.

Efter ett tag kommer du att upptäcka alla de spännande möjligheter som finns till karriär inom bolaget.