fbpx

Jobb DHL

Budbil med internationell glans

Jobba som budbil hos DHL

DHL:s gula bilar med den röda loggan är lätta att känna igen. Och de dyker inte bara upp här i Sverige utan i mer än 220 länder och territorier, där de levererar över 18 miljoner paket varje år. Det är sannerligen imponerande. Bara tanken på den enorma logistikapparat som måste finnas bakom svindlar. Man förstår att det krävs en enormt god struktur och drivna medarbetare som gör sitt bästa dagligen.

Vill du bli en del av detta? Är du intresserad av lediga jobb hos DHL? Genom oss har du chansen att komma in med en fot på företaget och jobba extra. Du kan till exempel jobba deltid, kanske med ett kvällsjobb, samtidigt som du har en annan syssla. Om du är student kan detta vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar, vid sidan om studiemedlen. Men även andra är förstås välkomna.

Hos DHL värdesätts medarbetarna som deras mest värdefulla resurs. Alla som arbetar här är praktiskt lagda och gillar att ta tag i utmaningar. Alla behandlas med respekt, och genom att låta de anställda få förutsättningar att göra ett bra arbete så skapas resultat.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Chaufför hos DHL

Det finns väldigt många olika funktioner och typer av tjänster hos DHL. Om du ska jobba extra så handlar det främst om att köra budbil eller att fungera som skåpbilschaufför eller lastbilschaufför. Behovet av chaufförer ökar ständigt, i takt med att vi handlar allt mer varor på webben.

Arbetet innebär att lämna och hämta paket inom ett område som du får tilldelat dig. Du kommer också att hantera den dokumentation som medföljer paketen. Vilken typ av chaufförsjobb som kan komma ifråga för dig beror förstås på vilken typ av körkort du har.

För att arbeta som chaufför hos DHL behöver du vara serviceorienterad och kunna möta kunderna med ett leende på läpparna. Arbetet innebär också en hel del fysiskt arbete med att sortera paket, samt att packa och lossa dem. Du behöver därför ha bra fysik.

Andra jobb hos DHL

Förutom behovet av chaufförer så finns det ett stort behov av medarbetare inom paketsortering hos DHL. Även här kan det finnas möjlighet att arbeta deltid, ofta med arbetstider som ligger utanför ordinarie “kontorstider”.

Om du trivs med företaget och de är nöjda med dig, så finns det goda möjligheter till fortsatt anställning hos DHL. Även utlandstjänster kan komma i fråga.

Företaget har sina egna utbildningsprogram, bland annat:

Praktisk utbildning inom de olika avdelningarna.
“Certified” – ett internationellt initiativ som syftar till att utveckla medarbetarnas sätt att ge högsta service och kvalitet.
Chefsutbildningar.
My Talent World – för kompetensutveckling och utbildning.

Jobb som kan komma ifråga för dig i framtiden är till exempel inom kundtjänst, administration, skadereglerare, speditör, finans, HR, systemspecialist eller medarbetare inom e-handel. Listan kan göras mycket längre. Här finns alltid ett stort behov av kunniga och engagerade anställda för att företaget ska behålla sin plats bland de som är världsledande inom frakt. Utmaningarna är stora i en föränderlig värld.

Efter ett tag kommer du att upptäcka alla de spännande möjligheter som finns till karriär inom bolaget.

 

Vanliga frågor om att jobba på DHL

Vilka typer av jobb finns tillgängliga hos DHL?

DHL erbjuder en mängd olika jobb inom olika funktioner och tjänster. Bland de vanligaste jobben finns chaufförer, både för budbilar, skåpbilar och lastbilar. Det finns också möjligheter inom paketsortering och andra administrativa och supportfunktioner som kundtjänst, administration, skadereglerare, speditör, finans, HR, systemspecialist och medarbetare inom e-handel.

Vilka egenskaper och kvalifikationer krävs för att arbeta som chaufför hos DHL?

För att arbeta som chaufför hos DHL behöver du vara serviceorienterad och kunna ge kunderna en positiv upplevelse. Du behöver ha ett giltigt körkort för den typ av fordon du ska köra, vilket kan vara budbil, skåpbil eller lastbil beroende på tjänsten. Det är också viktigt att vara fysiskt kapabel att hantera de fysiska kraven som att sortera paket, packa och lossa gods.

Finns det möjligheter till deltid eller extrajobb hos DHL?

Ja, DHL erbjuder möjligheter till deltids- och extrajobb. Det kan vara särskilt attraktivt för studenter eller personer som har andra sysslor och vill tjäna extra pengar vid sidan av. Tjänster som budbilschaufför eller skåpbilschaufför kan ibland erbjuda kvälls- eller nattarbete, vilket kan passa dem som söker flexibla arbetstider.

Vilka utbildningsmöjligheter finns hos DHL?

DHL har sina egna utbildningsprogram för att utveckla medarbetarnas färdigheter och kunskaper. Det inkluderar praktisk utbildning inom olika avdelningar, “Certified” – ett internationellt initiativ för att upprätthålla högsta service- och kvalitetsstandarder, chefsutbildningar och My Talent World – en plattform för kompetensutveckling och utbildning.

Finns det möjligheter till karriärutveckling hos DHL?

Ja, hos DHL finns det möjligheter till karriärutveckling och interna befordringar. Genom att visa engagemang, prestation och anpassningsförmåga kan du öppna dörrarna till spännande karriärmöjligheter inom företaget. DHL erbjuder också möjligheter till utlandstjänster för dem som är intresserade av att arbeta internationellt.

Om du har fler frågor eller vill veta mer om jobbmöjligheterna hos DHL är du välkommen att kontakta oss på Jobzone. Vi hjälper dig att utforska dina möjligheter och matcha dina färdigheter med passande jobb hos DHL.