fbpx

Eventpersonal Borås

Sök jobb som eventpersonal i Borås – lediga jobb inom event

Vill du jobba på eventbolag eller kanske med turism i framtiden? Ett jobb som eventpersonal i Borås är en bra erfarenhet som ger dig värdefulla kunskaper. Om du vill jobba på festival i Borås eller som mässpersonal är detta jobbet för dig. Du kan själv välja hur mycket du vill jobba. Det kan till exempel ge dig en bra extrainkomst om du är student.

Att jobba på event innebär att du tar emot besökare som värd eller värdinna på olika evenemang i Borås. Du blir anställd av oss på Jobzone och får sedan uppdrag hos någon av våra kunder. Det kan till exempel vara på mässor, konferenser eller festivaler.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vem kan söka jobb som eventpersonal i Borås?

Du behöver ingen särskild utbildning eller erfarenhet för att söka eventjobb hos oss. Det är dock meriterande om du har gått hotell- och restaurang eller turismprogrammet på gymnasiet. Du måste vara stresstålig och ha förmåga att hantera många saker samtidigt, eftersom det kan vara hektiskt att jobba med event.

Du behöver också vara serviceinriktad och bra på att bemöta människor i många olika situationer. Om allt detta stämmer in på dig så kommer det säkert att passa dig fint att jobba på evenemang i Borås.