fbpx

Eventpersonal Eskilstuna

Eventpersonal sökes i Eskilstuna

Vill du ha ett roligt och varierande heltidsjobb som ger dig en säker inkomst? Eller letar du efter ett extrajobb som går att kombinera med dina studier? I så fall skulle du kunna jobba med event i Eskilstuna. Som mässpersonal i Eskilstuna får du möjlighet att vara med i en rad olika sammanhang. Du kan exempelvis jobba på festival i Eskilstuna eller på olika sportevenemang, konserter, modevisningar, med mera.

Att jobba på evenemang i Eskilstuna innebär att du är där för att hjälpa besökarna. Du visar dem tillrätta och svarar på frågor. Kanske kontrollerar du biljetter och serverar dryck. Exakt vad jobbet innebär varierar och beror på vilken typ av evenemang det är.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Måste jag ha någon särskild utbildning för eventjobb i Eskilstuna?

Du behöver ingen särskild utbildning för att jobba på event i Eskilstuna. Men då du arbetar med människor är det viktigt att du är serviceinriktad. Stundtals kan arbetet också vara hektiskt och därför är det bra om du är stresstålig och klarar att hålla många bollar i luften på en gång.

Är du intresserad av ett eventjobb i Eskilstuna är du varmt välkommen att kontakta Jobzone.
Vi är ett bemanningsföretag som förser olika eventbolag i Eskilstuna med proffsig personal. Just nu har vi lediga jobb på olika event i Eskilstuna.