fbpx

Eventpersonal Göteborg

Lediga jobb på event i Göteborg, för alla typer av eventpersonal

Göteborg är en stad där det alltid är mycket på gång, och därför behövs det ofta folk som vill jobba på evenemang. Hos oss på Jobzone hittar du lediga platser om du är intresserad av eventjobb. Vi bemannar och rekryterar nämligen till flera olika eventbolag i Göteborg. Och om du får chansen att vara med på ett event och gör bra ifrån dig, så kommer du säkert att efterfrågas igen.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur fungerar det med jobb på event i Göteborg?

Att få ett event att flyta på handlar till mångt och mycket om att besökarna ska uppleva det så, även om det inte alltid är smärtfritt för personalen. Men om man jobbar i team och hjälper varandra så blir det alltid lättare och man har samtidigt roligt. När allt är över så firar man också gärna framgången tillsammans. Detta gäller både om man jobbar som mässpersonal och om man jobbar på festival.

När du kommer in som ny eventpersonal i Göteborg så kommer du att guidas av de som är mer erfarna, och att få specifika arbetsuppgifter tilldelade till dig. På en mässa kan det till exempel vara som entrévärd eller som garderobiär, eller att cirkulera ute bland besökarna för att svara på frågor och visa dem till rätta. På en festival kan du få fungera som parkeringsvärd, stå i en informationsdisk eller även där rent allmänt finnas till hands för besökarna.

Vem kan jobba på event i Göteborg?

Du behöver inte någon särskild utbildning för att jobba med event. Det du behöver är ork och uthållighet, samt förmåga att planera och prioritera. Ett glatt sinne och stresstålighet hjälper också långt när problemen hopar sig och tiden är kort. Och du bör gilla att jobba ihop med andra och gärna ta itu inte bara med att hantera människor utan även med de allra simplaste men lika nödvändiga praktiska små göromål.

Ett stort plus är om du har förmåga att hålla överblick över situationen och har sinne för att se behov redan innan de uppkommer. Men du ska inte bara se vad som behöver göras – du får inte dra dig för att göra det själv, oavsett vad det handlar om. Alla bitar är viktiga för att ett event ska fungera väl.

Om du tycker att detta låter spännande och som något som skulle passa för dig, så är du mer än välkommen att botanisera bland våra lediga jobb för eventpersonal i Göteborg.