fbpx

Eventpersonal Halmstad

Eventpersonal sökes i Halmstad

Halmstad är en underbar stad, inte minst på sommaren. Då duggar det också tätt mellan olika festivaler och evenemang. Det tycker inte minst vi på Jobzone är toppen, eftersom vi rekryterar till och bemannar olika eventbolag i Halmstad. När det är mycket på gång så behövs det också mycket personal. Men, som tur är så är det inte bara under sommarhalvåret som det behövs de som vill jobba på event.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka typer av eventjobb finns det i Halmstad?

Under den varma årstiden kan det som sagt handla om att jobba på festival. Under andra tider är det oftast mässpersonal som efterfrågas. Men det kan också handla om lite mindre, privata tillställningar eller företagsevent, där det behövs extra folk för att få allt att flyta på som det ska.

Att jobba med event handlar oavsett typ om att se till att besökarna får den upplevelse de har rätt att förvänta sig. Det betyder att du som anlitas för att jobba på evenemang måste veta hur man sätter gästerna i fokus och hur man gör allt för att de ska trivas.

Välkommen att botanisera bland våra lediga jobb inom event. Vi ser fram emot att höra av dig. Kanske vi också ses på något event!