fbpx

Eventpersonal Helsingborg

Eventpersonal sökes i Helsingborg

Skulle du vilja jobba med event i Helsingborg? Kontakta då Jobzone.Vi är ett företag som hyr ut mässpersonal till olika eventbolag i Helsingborg. Just nu söker vi eventpersonal som kan jobba på festival och evenemang i Helsingborg.

Att jobba på event i Helsingborg är roligt och varierande då du ofta får prova på en mängd olika arbetsuppgifter. Dina sysslor kan exempelvis vara att välkomna besökare på eventet och visa dem tillrätta, besvara frågor, servera dryck, sälja presentkort och produkter. Tycker du att detta låter intressant? Ta då en titt bland de lediga jobb på event i Helsingborg som vi har på vår hemsida.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att kunna ta ett eventjobb i Helsingborg?

Du behöver inte ha någon särskild utbildning för att kunna söka ett eventjobb i Helsingborg men det är bra om du har gymnasiekompetens. Ett stort plus är det såklart om du är språkbegåvad och kan flera språk. Detta eftersom du kan komma att jobba på event med besökare från andra länder.

För att du ska trivas med att jobba med event måste du vara bra på att kommunicera med alla typer av människor och vara serviceinriktad. Då arbetet stundtals kan vara hektiskt måste du vara stresstålig och får inte vara rädd för att hugga i.