fbpx

Eventpersonal Jönköping

Jobb för eventpersonal i Jönköping

Visst är det kul när det är saker på gång i Jönköping! Det behövs lite brejk i vardagen ibland och då är det toppen att gå som besökare på festival eller någon rolig mässa.

Ännu bättre kan det faktiskt vara att själv jobba på event. Det är sannerligen ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Ja, eventjobb kan verkligen bjuda på utmaningar, men det gör också att erfarenhetsportföljen växer.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad kan man räkna med att få göra när man jobbar på evenemang?

Inget evenemang är det andra likt. Att jobba på festival i Jönköping kan betyda att man tar betalt, svarar på frågor, visar folk tillrätta och rent allmänt håller koll på att inga problem uppstår. Som tur är så finns det vanligtvis också väktare till hjälp på festivaler. Men man kan också jobba med event som mässpersonal i Jönköping. Arbetsuppgifterna kan i grunden vara likartade även där, men stämningen är i regel lite mer städad och det brukar inte finnas behov av att ta hand om störande personer.

Om du är intresserad så titta bland våra lediga jobb inom event. Vi förser flera olika eventbolag i Jönköping med folk så det är bara att ansöka.