fbpx

Eventpersonal Linköping

Lediga jobb för eventpersonal i Linköping

Drömmer du om att arbeta med människor i trevliga och sociala sammanhang? Du har kanske funderat på en karriär som reseledare eller liknande? Då ska du få ett bra tips. Börja med att jobba med event i Linköping! Det ger dig fantastiska erfarenheter och ett fint cv för senare utmaningar.

Varför är det så bra att jobba på event då? Jo, där lär du dig både att hantera människor, att följa tidsplaner och att ta itu med alla möjliga praktiska göromål och problem som kan uppkomma just vid event jobb. Om du jobbar på festival i Linköping så lär du dig att fungera i en väldigt krävande arbetsmiljö och kanske även att hantera överförfriskade personer. Det ställer stora krav på dig som yrkesperson. Om du däremot jobbar som mässpersonal så kan du räkna med lite mer städade förhållanden, men inte mindre saker att hålla reda på!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobzone bemannar eventbolag i Linköping

Om du vill jobba på evenemang i Linköping så ska du titta bland de lediga tjänster som vi annonserar ut. Det finns ofta eventjobb ute både för dig som inte har tidigare erfarenhet och för dig som har varit med förut. Du är alltid välkommen att höra av dig.