fbpx

Eventpersonal Malmö

Jobb för eventpersonal i Malmö

I Malmö händer det ständigt saker. Läget är fint för hela södra regionen av Sverige, och även utländska besökare har lätt att ta sig hit via Köpenhamns flygplats och Öresundsbron. Därför väljs ofta Malmö som plats för olika arrangemang.

Det kan vara allt ifrån en delfinal i Melodifestivalen till Malmöfestivalen eller en mässa för ekologiska livsmedel på Malmömässan, och allt man kan tänka sig däremellan. Om du är intresserad av att jobba med event så har du med andra ord goda möjligheter att hitta något i Malmö.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Varför jobba på festival och andra event?

Att ha jobb på evenemang i cv:t visar att du har erfarenhet av att arbeta med tillställningar med stora krav och många människor inblandade. Det visar att du är inte är rädd för att möta det oväntade och att ta tag i vilken situation som helst som kan uppkomma.

Särskilt om du är ung och har gott om energi så kan det rekommenderas att jobba på evenemang. Det är inte bara en fantastiskt lärorik erfarenhet utan ger dig också möjlighet att få nya kamrater i det sammansvetsade team som bildas vid eventjobb. Det är alltid en särskild känsla när eventet är över och man kan summera hur det gått.

Vad krävs för att bli eventpersonal i Malmö?

Kraven på dig som vill jobba med event i Malmö är att du har ett bra driv och inte är rädd för att ta i. Du ska trivas med att strukturera upp saker och fixa både planering och genomförande så att allt flyter på som smort. Du måste också vara utåtriktad och ha lätt för att ta folk. Andras behov blir din lag och ingen uppgift är vare sig för stor eller för liten för att du ska kunna ta dig an den.

Hitta lediga jobb inom event i Malmö hos oss

En anställning hos Jobzone är en bra väg in i för att bli eventpersonal. Vi har flera eventbolag i Malmö som kunder och hyr ut mässpersonal och annan personal för olika typer av event till dessa. Om du blir anställd så kan du bli uthyrd på lite längre sikt eller för något visst event. Om anställningen är på visstid så har du dock goda chanser att få jobb igen när du väl visat vad du går för.

Om detta låter intressant för dig så titta runt bland våra lediga jobb för eventpersonal i Malmö. Vi ser fram emot att höra av dig.