fbpx

Eventpersonal Norrköping

Eventpersonal sökes i Norrköping

Låter det inte kul och spännande att jobba på festival, eller att jobba på någon annan typ av evenemang i Norrköping? Det är en typ av jobb som oftast inte kräver någon speciell utbildning men som å andra sidan ger massvis med bra erfarenhet!

När du jobbar på event får du lära dig att hantera allt från de stora skeendena till trilskande utrustning eller krävande människor. Det ger kunskaper som du kan ha stor nytta av i framtiden.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobba med event i Norrköping via Jobzone

Vi på Jobzone hyr ut mässpersonal och andra till olika eventjobb i Norrköping. Det kan vara till något etablerat eventbolag men lika gärna för tillställningar av mer privat karaktär. Ofta är man flera personer som arbetar tillsammans och ser till att eventet genomförs på bästa möjliga sätt. Att besökarna blir nöjda är det som räknas.

För att passa för ett event jobb bör du vara beredd på att ta itu med allsköns olika uppgifter. Det krävs ett driv och en stark arbetsvilja. Ett glatt sinnelag och en “det här fixar vi”-mentalitet är också till god hjälp.

Är detta något för dig? Titta bland våra lediga jobb inom event så hittar du kanske ditt nästa jobb.