fbpx

Eventpersonal Örebro

Vi söker eventpersonal i Örebro

Vill du ha ett roligt jobb med stor variation? Sök då jobb som mässpersonal i Örebro. Ett eventjobb i Örebro är perfekt för dig som vill jobba heltid eller deltid och vill ha en mer regelbunden inkomst. Men det passar även dig som kanske studerar och bara vill arbeta extra timmar.

Att jobba på evenemang i Örebro innebär i stort sett att man ska se till att besökarnas upplevelse blir så bra som möjligt. I arbetsuppgifterna på ett eventjobb i Örebro det vara du som välkomnar besökaren, kontrollerar biljetter och visar gästerna till sina platser. Exakt vad som ingår i dina sysslor beror på vilken typ av evenemang det är.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vem kan söka jobb på ett eventbolag Örebro?

För att du ska kunna jobba på event i Örebro måste du vara servicemedveten och kunna kommunicera på ett bra sätt med olika typer av människor. Ska du jobba på festival i Örebro är det bra om du även pratar bra engelska och kanske också något annat språk. Någon annan utbildning behöver du egentligen inte.

Tror du att du har det som krävs för att jobba med event i Örebro? Kontakta då Jobzone! Vi har lediga jobb på event i Örebro. Vi ser fram emot att höra av dig!