fbpx

Eventpersonal Stockholm

Jobba som eventpersonal i Stockholm

Tycker du om fart och fläkt? Att den ena arbetsdagen inte är den andra lik, att ständigt möta nya människor och nya utmaningar? Då passar det säkert alldeles utmärkt för dig att jobba med event i Stockholm!

Ja, att jobba på event är inget för den som gärna lutar sig tillbaka i arbetsstolen och funderar i timmar på nästa steg. För eventjobb gäller istället att man ofta behöver vara snabb både i tanke och i handling. Man vet aldrig när nästa situation som behöver hanteras dyker upp. Därför gäller det också att fixa det man håller på med så snabbt som möjligt, så att man alltid är redo för nästa sak.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär det att jobba på evenemang i Stockholm?

Som eventpersonal i Stockholm kan man jobba med många olika slags saker. Event kan handla om allt från att jobba på festival till att man är mässpersonal.

Är man högsta hönset så ansvarar man för helheten vad gäller ett event, och delegerar uppgifter till andra inom organisationen av eventpersonal. Planering och prioritering är nyckelord, liksom ödmjukhet och service. När man jobbar med event får man vara beredd på att bära stolar likaväl som att ta hand om en besökare som blivit akut sjuk.

Vem passar för eventjobb i Stockholm?

För att jobba med event måste du som sagt gilla när det är fart omkring dig. Lite beroende på vad du ska göra mer exakt så behöver du ha en god fysik, med tanke på alla inventarier och annat som kan behöva flyttas omkring, och ha bra öga för alla behov som kan uppkomma helt oväntat. Du behöver kunna se helheten samtidigt som du fokuserar på detaljer. Och du måste vara beredd på att flytta fokus och prioritera något nytt i ett ögonblink. Det är en alldeles speciell typ av människa som passar för detta. Säkert känner du dig själv tillräckligt för att veta om du är en sådan.

Lediga jobb på event i Stockholm

Vi på Jobzone hyr ut eventpersonal till olika eventbolag i Stockholm. Det kan vara på lite längre basis, eller för något specifikt event. Sådana förekommer ju ofta just i Stockholm. Så även om du bara anställs för en viss tid så finns det god chans att du inom kort får jobb för samma bolag igen.

Titta bland våra jobböppningar för eventpersonal och se om du hittar något som verkar passa dig. Du är alltid välkommen med en ansökan.