fbpx

Eventpersonal Trollhättan

Jobba som eventpersonal i Trollhättan

Gillar du ett jobb med fart och fläkt? Är du både serviceinriktad och stresstålig? Då kan ett jobb som eventpersonal passa dig som hand i handsken. Med ett eventjobb i Trollhättan är inte den ena dagen den andra lik. Att till exempel jobba på festival kan innebära att du får ta hand om stökiga besökare, vilket kräver tålamod. Om du istället arbetar som mässpersonal behöver du informera deltagarna korrekt och plocka fram rätt saker i rätt tid.

Att jobba på evenemang kräver att du kan hantera många saker samtidigt och att du är bekväm med att det ibland blir hektiskt. Det kan ge dig goda chanser till jobb på eventbolag i förlängningen eller så kan det vara ett roligt och utmanande deltidsjobb.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Skaffa ett jobb på event i Trollhättan via Jobzone

Som anställd på Jobzone får du uppdrag hos en av våra kunder i Trollhättan. Det kan vara som värd eller värdinna på konferenser och evenemang. Lönen sätts efter genomsnittligt förtjänstläge, vilket innebär att din lön blir jämförbar med resten av eventpersonalen hos kunden. Vi har flera lediga jobb med event just nu.

Det är ett varierande jobb där du verkligen får utveckla dig själv. Du får öva på dina sociala färdigheter och får ovärderlig erfarenhet för framtiden.