fbpx

Eventpersonal Värnamo

Jobba som eventpersonal i Värnamo

Letar du extrajobb och gillar att möta många olika människor? Om du är servicemedveten, stresstålig och uthållig kan eventjobb passa för dig. Det kan antingen vara ett varierande och lärorikt heltidsjobb eller ett bra extrajobb för dig som till exempel är student. Om du dessutom vill arbeta på eventbolag i framtiden så är det en väldigt bra erfarenhet.

På Jobzone har vi nu lediga jobb inom event i Värnamo. Som eventpersonal blir du anställd av oss men kommer att jobba på evenemang för olika företag i Värnamo. Det kan till exempel vara som mässpersonal eller att jobba på festival i Värnamo. Lönen sätts efter genomsnittligt förtjänstläge och kan variera beroende av uppdrag.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Passar det dig att jobba med event?

Du behöver ingen särskild utbildning för att kunna söka jobb som eventpersonal men det är meriterande om du har gått en relevant utbildning inom till exempel turism eller hotell och restaurang. Du måste dock vara serviceinriktad och ha god förmåga att bemöta människor i olika situationer.

Att jobba på event är stundvis stressigt och du måste klara av att hantera flera instruktioner samtidigt. Om det är något för dig har du dock möjlighet att få ett roligt och stimulerande jobb. Att jobba med event blir sällan tråkigt.