fbpx

Eventpersonal Västerås

Jobzone söker eventpersonal i Västerås

Är du driven och servicemedveten? Tycker du om att vara en del i ett team som får allt att fungera och skapar magnifika upplevelser? I så fall passar du att jobba med event i Västerås. Som mässpersonal i Västerås arbetar man med en mängd olika saker och arbetsuppgifterna anpassas till eventet. Men din huvudsakliga uppgift är att se till att de som besöker eventet får en fin upplevelse.

Att jobba på event i Västerås kan innebära att du hälsar besökare välkomna och hela tiden är behjälplig och svarar på frågor. I sysslorna på ett eventjobb i Västerås kan också ingå att servera dryck och lättare mat, men även hjälpa till med försäljning, kontrollera biljetter och visa besökare tillrätta.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilken utbildning ska man ha för att jobba på evenemang i Västerås?

Du behöver inte ha någon särskild utbildning för att kunna söka ett eventjobb i Västerås. Men för att exempelvis kunna jobba på festival i Västerås måste du vara servicemedveten och kunna ta egna initiativ. Det är så klart ett stort plus om du har gått eller studerar på hotell- och turismprogrammet på gymnasiet.

Tycker du att det låter intressant att jobba för ett eventbolag i Västerås? Kontakta då Jobzone! Vi har just nu lediga jobb på event i Västerås.