fbpx

Industrijobb Borås

Fabriksjobb i spännande miljö

Sök lediga industrijobb Borås

Ett industrijobb passar många. Den som inte har någon tidigare erfarenhet kan hitta sin första anställning i ett industrijobb. Den som har erfarenhet kan hitta sin karriärväg i fabriksjobbet och en specialist kan leta upp kvalificerade industrijobb med spetskompetens. Hitta ditt lediga industri jobb i Borås genom oss på Jobzone.

En industriarbetare kan ha många olika sysslor. Inom tillverkningsindustrin är det vanligt att ta hand om maskiner som sköter om en specifik del av tillverkningen längs ett löpande band. Men det finns även de som arbetar med händerna i svarvar, pressar och borrar. Inom den moderna industrin är många arbeten datorstyrda och automatiserade, vilket i sin tur kräver operatörer och kontrollanter.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka förkunskaper kräver ett industriarbete?

Du behöver ofta inga förkunskaper alls för att kunna ta de enklare fabriksjobben. Det gör industriarbetet till ett vanligt instegsjobb till arbetsmarknaden. Teknisk kompetens är ett plus, likaså truckkort och erfarenhet från tidigare industriarbeten.

Många lediga fabriksjobb ger möjligheten att arbeta antingen heltid eller deltid. Deltidsarbetet är perfekt för dig som kanske är student eller vill kombinera olika uppdrag. Lönen sätts efter arbetsuppgifterna enligt GFL (genomsnittligt förtjänstläge) och varierar därför efter vilken arbetsplats uppdraget gäller. Sök ditt nya industrijobb i Borås genom oss på Jobzone.