fbpx

Lediga industrijobb i Eskilstuna

Fabriksjobb i spännande miljö

Letar du efter ett roligt och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i team och att ta ansvar? I så fall kan ett jobb som industriarbetare i Eskilstuna passa dig. Att jobba på fabrik i Eskilstuna innebär ofta att du ingår i ett arbetslag. Vilka specifika arbetsuppgifter du har beror på om du har någon särskild utbildning eller arbetslivserfarenhet, men också vilken typ av företag och industri det är.

Industrijobb finns på både heltid och deltid i Eskilstuna. Därför kan även du som söker efter ett extrajobb ta ett fabriksjobb i Eskilstuna. Hos oss på Jobzone hittar du flera lediga fabriksjobb i Eskilstuna.

Behöver jag vara utbildad för att jobba inom industri i Eskilstuna?

Det finns industriarbete i Eskilstuna som inte kräver någon särskild utbildning. I stället får du den utbildning du behöver inom företaget. Men har du en gymnasieutbildning från maskintekniska programmet, eller har gått en liknande utbildning som vuxen, är du så klart behörig till många fler jobb inom industrin.

Typiska industrijobb är annars maskinställare, maskinoperatör, truckförare och förpackningsarbetare. Men du kan också jobba som svarvare, elektronikmontör, svetsare och verkstadsarbetare inom industrin. Många av de jobb som vi på Jobzone förmedlar leder ofta vidare till att man anställs direkt av företaget.