fbpx

Industrijobb Göteborg

Fabriksjobb i spännande miljö

Industrijobb i Göteborg – för både studenter och karriärister

Letar du efter lediga fabriksjobb i Göteborg? Se hit! I Göteborg finns många industrier och fabriker och de söker ofta nya medarbetare, både på heltid och deltid. Att vara industriarbetare kan innebära flera olika arbetsuppgifter och olika slags arbetsplatser. I Göteborg finns många möjligheter för både erfarna och nya fabriksarbetare.

Att arbeta på industri kan vara både omväxlande och roligt. Det finns stora möjligheter till att visa framfötterna och klättra på karriärstegen. Det är inte ovanligt att kunna gå från att arbeta “på golvet” till att vara gruppledare eller chef. Ett fabriksjobb passar både dig som vill arbeta extra vid behov och dig som vill göra karriär.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Fabriksjobb för alla

Är du ute efter en liten arbetsplats med familjär stämning, eller en stor fabrik med möjlighet till mer ansvar och varierande uppgifter? Det finns både stora och små industrier i Göteborg, vilket ger dig möjlighet att välja något som passar dig.

Industriarbete kan innebära mer än du tror. Många tänker kanske på enformigt arbete vid ett rullband när de tänker på att jobba på fabrik, men så behöver det inte alls vara. Arbete på fabrik kan vara både spännande, roligt och utmanande! Fabriker är komplexa och har många olika avdelningar, ansvarsområden och arbetsuppgifter. Du kan ofta välja att byta arbetsuppgift med jämna mellanrum om det är något som passar dig. Om du föredrar trygghet och rutin finns även detta att tillgå. Ett fabriksjobb kan alltså passa de flesta.

Många möjligheter på samma fabrik

För att få en stor industri att fungera behövs allt från städpersonal till truckförare och maskinoperatörer. Det kan även behövas kemister, lagerarbetare och kvalitetskontrollanter. Givetvis behövs dessutom arbetsledare, mellanchefer och en ledning. Det finns med andra ord en uppsjö av tjänster inom en och samma industri. När du väl fått in en fot är det lättare att få en överblick över alla typer av tjänster som finns där.

Vissa industrier och fabriker står aldrig still, vilket gör att det kan finnas möjlighet för dig som vill arbeta kvällar och helger, eller för dig som tycker om skiftarbete. Om du studerar på dagarna kan ett kvällsjobb några timmar i veckan ge extra pengar på kontot. Då slipper du leva på nudlar, samtidigt som du redan innan examen har börjat bygga upp ditt CV. Eftersom det finns så många olika tjänster inom industrin kommer du säkert hitta något som passar dig, oavsett om du vill extrajobba eller klättra på karriärstegen.

Det finns ofta lediga industrijobb i Göteborg, så det gäller att hålla utkik. Kanske publiceras din drömtjänst redan imorgon?