fbpx

Industrijobb Helsingborg

Fabriksjobb i spännande miljö

Lediga industrijobb i Helsingborg

Den som vill jobba på fabrik i Helsingborg har flera industrier att välja mellan, som exempelvis livsmedelsindustrin, verkstadsindustrin och kemtekniska industrin. Vilka arbetsuppgifter ett fabriksjobb i Helsingborg innefattar beror på företaget och vilken typ av industri det är. Men som industriarbetare i Helsingborg kan du exempelvis arbeta som maskinoperatör, maskininställare, svarvare, grovplåtslagare, paketerare och mycket mer.

Med andra ord är industriarbete i Helsingborg varierande, och det finns ofta stora möjligheter att utvecklas och avancera för den som är nyfiken och driven. Ett industrijobb har alltid en upplärningsperiod på ungefär en till två veckor där man får lära sig produktionen och öva på de olika moment som man ska göra.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna söka lediga industrijobb i Helsingborg?

Många industrier lär själva upp sina industriarbetare, och det är inte alltid man behöver ha några förkunskaper. Men det skadar så klart inte att ha gått industriteknisk utbildning på gymnasiet, eller någon annan teknisk utbildning. Ibland kan det också vara en fördel att ha ett truckkort.

Det händer extra mycket inom industrin just nu och arbetsmarknaden är väldigt god. Därför finns det gott om olika industrijobb på heltid och deltid i Helsingborg. Tycker du det låter intressant att arbeta inom industri har Jobzone lediga fabriksjobb i Helsingborg.