fbpx

Industrijobb Jönköping

Fabriksjobb i spännande miljö

Jobba på fabrik i Jönköping

Smålänningar är ett ihärdigt folk. Lite av gnosjöandan når nog också ända till Jönköping för här finns gott om fabriker och industrier som producerar allt möjligt.

Här finns följaktligen också gott om lediga fabriksjobb och lediga industrijobb, oavsett om du är intresserad av att arbeta heltid eller om du söker ett deltidsjobb.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Sök lediga jobb inom industi i Jönköping

Att jobba som industriarbetare kan betyda många olika saker. Det går knappast ens att räkna upp alla varianter på industriarbete som finns, men några exempel är:

  • Montör
  • CNC-operatör
  • Svetsare
  • Lackerare
  • Maskinoperatör
  • Elektriker

Om du till exempel har gått något industritekniskt program på gymnasiet så har du en bra ingång till ett jobb på fabrik. Om det är ditt första jobb så ger det dessutom riktigt bra erfarenhet inför ditt kommande yrkesliv. Efter ett tag på fabriksgolvet, i en bemanningstjänst genom oss, så kan du ha goda chanser till en tillsvidareanställning på företaget i fråga.

Du kan också ha möjligheten att avancera till förman eller teamledare, för att sedan gå vidare till att bli tjänsteman, om det är det som du strävar efter. Fler tjänstemän borde ha den praktiska erfarenheten med sig i bagaget.

Låter detta som något för dig så är du välkommen att söka något av de lediga jobb vi erbjuder.