fbpx

Industrijobb Örebro

Fabriksjobb i spännande miljö

Ansök till industrijobb i Örebro idag!

Letar du efter ett industrijobb på heltid eller deltid i Örebro? Arbetsmarknaden för industriarbetare i Örebro är god eftersom det finns flera företag i regionen som eftersöker skickliga medarbetare. Som arbetare inom industrin jobbar du ofta tillsammans med andra i ett team. Vilka arbetsuppgifter du har beror ofta på vilken typ av produktion som företaget arbetar med.

Ett industriarbete i Örebro kan innebära att du jobbar som maskinoperatör, provsmakare, förpackningsarbetare, svarvare, truckförare och mycket mer. Lönen för en industriarbetare i Örebro bestäms efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge, och kan därför variera efter uppdrag och kund.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Måste jag ha någon särskild utbildning för att jobba på fabrik i Örebro?

Utbildning är alltid bra och har du gått maskinteknisk utbildning på gymnasiet, eller en liknande utbildning på Yrkeshögskolan eller Komvux, har du fler valmöjligheter. Men många fabriksjobb i Örebro lär man sig också på arbetsplatsen och då behöver du inte ha någon särskild utbildning. Är man ansvarstagande och tycker att det är roligt att lära sig nya saker finns det ofta även goda möjligheter att utbilda sig vidare inom företaget. På Jobzone har vi just nu flera lediga fabriksjobb i Örebro. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till din nästa anställning.