fbpx

Industrijobb Stockholm

Fabriksjobb i spännande miljö

Omväxlande industrijobb i Stockholm ger din karriär en skjuts

Om du inte tidigare har sett insidan av en fabrik tror du kanske att fabriksjobb innebär att du står framför ett rullband, eller arbetar i smuts och damm. Så ser det inte ut i fabrikerna nu för tiden. Idag är de flesta industrijobben omväxlande, roliga och utförs i rena miljöer. Arbetsmiljö och säkerhet är av största vikt, så att du som arbetare ska må bra.

Det finns många möjligheter för dig som vill jobba på fabrik i Stockholm. Staden är full av spännande industrier och produktioner. I huvudstaden produceras allt från kläder och smink, till maskiner och elektronik. Du har med andra ord stora möjligheter att hitta något som passar dig och dina intressen.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Industrijobb kan vara flexibelt

Som industriarbetare i Stockholm har du ofta möjlighet att arbeta deltid om du inte vill ha industrijobb på heltid. Det är perfekt för dig som studerar, eller vill ha en flexibel vardag. I många industrier kan du även arbeta skift, eller när det passar dig. Många industrier söker till exempel extra personal runt jul, eller nattpersonal några nätter i veckan.

Tiderna kan variera, och det kan även arbetsuppgifterna. På stora industrier har du ofta goda möjligheter att växla mellan olika avdelningar eller ansvarsområden. I de industrier där monotont eller enformigt arbete förekommer är man ofta noga med att byta av varandra, så att man inte utför samma uppgift hela dagen.

Det är också vanligt att du har möjlighet att avancera inom företaget. Om du visar framfötterna kan du få möjlighet att klättra på den interna karriärstegen. Genom att ta på dig några nya ansvarsuppgifter och visa att du är villig och pålitlig fångar du snabbt chefernas uppmärksamhet. Industrijobb i Stockholm ger goda möjligheter för både extrajobb och en skjuts i karriären.

Lediga industrijobb för dina förutsättningar

När du letar efter lediga industrijobb i Stockholm kan du sortera efter vilken anställningsform du är ute efter, eller vilken sorts industri du vill arbeta inom. Kanske är det ett varierande kvällsjobb som passar dig bäst? Eller är det möjligtvis kontorstider och tydliga arbetsuppgifter som du är ute efter? Du avgör själv vad du behöver. Eftersom det finns många olika sorters lediga fabriksjobb har du stora möjligheter att kunna hitta precis det du är ute efter.

Att ha ett fabriksjobb på ditt CV ser mycket bra ut även för framtida arbetsgivare, eftersom det visar att du är driftig och flexibel. Ge dig karriär en skjuts och sök ett ledigt industrijobb redan idag!