fbpx

Lediga industrijobb i Trollhättan

Fabriksjobb i spännande miljö

Det händer just nu mycket inom tillverkningsindustrin vilket gör att det finns ganska gott om industrijobb på heltid och deltid i Trollhättan. Som industriarbetare i Trollhättan kan du exempelvis jobba inom livsmedelsindustrin eller tillverkningsindustrin. Vilka sysslor som ingår i ditt industriarbete i Trollhättan beror på företaget och om du har kunskap och erfarenhet sedan tidigare.

I ditt fabriksjobb i Trollhättan kan det exempelvis ingå att kontrollera att material hela tiden tillförs i tillverkningsprocessen och att säkerställa kvaliteten. Men du kan också arbeta som handpaketerare, maskinställare, truckförare med mera. Tycker du att det låter intressant att arbeta inom industrin har vi på Jobzone lediga fabriksjobb i Trollhättan.

Vad krävs för att man ska kunna jobba på fabrik i Trollhättan?

För att du ska kunna jobba på fabrik i Trollhättan ska du helst ha gymnasiekompetens. Det är också ett stort plus om du har gått maskintekniska programmet eller någon annan liknande yrkesutbildning. Har du också ett truckkort kommer du att bli ännu mer populär.

Ett jobb inom industri börjar alltid med att man introduceras till arbetet och först får pröva på och lära sig de olika momenten. Företaget lär alltså upp dig vilket också betyder att du har goda chanser att utbilda dig vidare inom olika industrier.