fbpx

Industrijobb Trollhättan

Fabriksjobb i spännande miljö

Sök lediga industrijobb i Trollhättan

Det händer just nu mycket inom tillverkningsindustrin vilket gör att det finns ganska gott om industrijobb på heltid och deltid i Trollhättan. Som industriarbetare i Trollhättan kan du exempelvis jobba inom livsmedelsindustrin eller tillverkningsindustrin. Vilka sysslor som ingår i ditt industriarbete i Trollhättan beror på företaget och om du har kunskap och erfarenhet sedan tidigare.

I ditt fabriksjobb i Trollhättan kan det exempelvis ingå att kontrollera att material hela tiden tillförs i tillverkningsprocessen och att säkerställa kvaliteten. Men du kan också arbeta som handpaketerare, maskinställare, truckförare med mera. Tycker du att det låter intressant att arbeta inom industrin har vi på Jobzone lediga fabriksjobb i Trollhättan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna jobba på fabrik i Trollhättan?

För att du ska kunna jobba på fabrik i Trollhättan ska du helst ha gymnasiekompetens. Det är också ett stort plus om du har gått maskintekniska programmet eller någon annan liknande yrkesutbildning. Har du också ett truckkort kommer du att bli ännu mer populär.

Ett jobb inom industri börjar alltid med att man introduceras till arbetet och först får pröva på och lära sig de olika momenten. Företaget lär alltså upp dig vilket också betyder att du har goda chanser att utbilda dig vidare inom olika industrier.