fbpx

Sök ett industrijobb i Värnamo

Fabriksjobb i spännande miljö

Söker du ett första instegsjobb, eller söker du kvalificerat arbete inom industrin? Använd Jobzone för att leta upp ett industrijobb i Värnamo som passar dig. Bredden på arbetsuppgifter gör att många hittar sin arbetsplats på just en fabrik.

Det moderna industrijobbet går inte att jämföra med gamla tiders slit och släp i smutsiga och hårda miljöer. Dagens industri är inte sällan högteknologisk och kräver avancerad datorteknik och teknisk kompetens för att tillverka produkter av hög kvalitet. Samtidigt finns dåtidens hantverk kvar, det behövs fortfarande duktiga fabriksjobbare som vet hur man kan arbeta med händerna.

Lediga fabriksjobb som passar alla

Gemensamt för industriarbetare är att man behöver en bra fysik. Det är en fördel att komma med tekniskt kunnande och truckkort, men inget tvång. Det går utmärkt att söka ett fabriksjobb utan erfarenhet eller utbildning.

På Jobzone blir man anställd för att utföra ett arbete åt någon av Jobzones kunder, på heltid eller på deltid. Det ger en trygghet vid starten. Så småningom blir man ofta anställd av kunden direkt. Lönen ges efter arbetsuppgifter och varierar därför med den kund som man arbetar åt. Lönen följer principen om genomsnittligt förtjänstläge. Medellönen för till exempel en maskinoperatör ligger i Sverige inom spannet 27 000–33 000 kronor.