fbpx

Lediga industrijobb i Västerås

Fabriksjobb i spännande miljö

Letar du efter en mer stadig försörjning? Eller vill du ha ett jobb vid sidan av studierna? I så fall kan ett industrijobb på heltid eller deltid i Västerås passa dig. Jobbet som industriarbetare i Västerås är varierande. Oftast ingår du i ett team med andra där ni alla har era egna specifika arbetsuppgifter för att produktionen ska flyta på så bra möjligt.

Vilka arbetsuppgifter du har beror på vilken typ av fabriksjobb i Västerås det är. Men du kan exempelvis arbeta som maskinoperatör, packare, montör, operatör och mycket mer. Det finns lediga fabriksjobb i Västerås hos oss på Jobzone. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till nästa jobb.

Vad krävs för att man ska kunna få ett industriarbete i Västerås?

Ju mer relevant utbildning och kunskap du har desto enklare är det att få jobba på fabrik i Västerås. Det är exempelvis en stor fördel om du har gått maskinteknikprogrammet på gymnasiet. Många företag utbildar också själva sina medarbetare på företaget.

Men oavsett om du har erfarenhet och utbildning för industriarbete har du alltid först en introduktionsperiod på cirka en till två veckor då du lärs upp och får gå bredvid någon.